Teatre

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Patrícia Barrachina, sota el nom artístic de Patossa, naix a València l’any 1979. L’artista visual va estudiar Fine Arts a la Universitat Politècnica de València i també Drama a l’Escalante Centre Teatral.
Actor graduat a l’Escola Superior d’Art Dramàtic a Barcelona i creador de València, Alberto Ángel Escartí realitza un entrenament actoral setmanal des del 2017 al centre Atelier del Drama, tutelat per Juan Prado.
La valenciana va començar a endinsar-se al món del teatre als 8 anys fins a triar-lo com a professió. Als 16 anys va fer el seu primer curtmetratge i als 18 es va traslladar a Madrid, per tal de formar-se com a actriu a l’Estudi Juan Codina.
Actualment, Sbert treballa amb el Col·lectiu Güilis, un espai de reflexió i ürbic i a Espaguetis amb la peça La nostra veu falla si el teu cos no balla.
La companyia formada per Anna Claramonte i Marc Guillén es comença a gestar a l’Institut del Teatre de Barcelona. El duet sent que comparteix una manera d’entendre el teatre i la vida i s’estrenen arran de la participació en el programa Embrions 2021.
Formada entre les escoles Carampa, Cirkuspiloterna i Doch esdevé una artista multidisciplinar. Algunes de les seves especialitats són corda volant, trapezi volant, dansa trapezi, cèrcol aeri, roda cyr i equilibri sobre ampolles. Compagina les tècniques de circ amb interpretació teatral i dansa.