Llum de fideu

La companyia Llum de fideu formada per Anna Claramonte i Marc Guillén es comença a gestar a l’Institut del Teatre de Barcelona. El duet sent que comparteix una manera d’entendre el teatre i la vida i s’estrenen arran de la participació en el programa Embrions 2021 del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou amb la presentació d’un primer extracte de Sfumato.

Anna Claramonte ha col·laborat en espectacles de diverses companyies com La Fam, Eléctrico 28, La Santísima Trinidad o Visitants. Per altra banda, Marc Guillén ha treballat com a intèrpret i assistent de dramatúrgia. Actualment, forma part del Laboratori dels Impossibles i ha començat a col·laborar amb la companyia Kamchàtka.

Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

El festival nacional de referència de la Garrotxa Sismògraf encén la maquinària per tirar endavant una 15a edició del 13 al 16 d’abril que posa el focus en la natura morta, les interespècies, els minerals i els vegetals. L’exposició Mater de Claudi Casanovas obre la programació del festival.
Olot és la seu del Sismògraf, el festival que detecta el moviment del cos i del planeta. Enrere ha quedat aquell projecte local que s’emmarcava en el dia de la dansa. En la seva 15a edició, floreix convertit en una autèntica celebració de les arts vives híbrides i contemporànies.