Patossa

Patrícia Barrachina, sota el nom artístic de Patossa, naix a València l’any 1979. L’artista visual va estudiar Fine Arts a la Universitat Politècnica de València i també Drama a l’Escalante Centre Teatral.

Després de treballar d’actriu des del 2012, s’estableix a Barcelona i s’enfoca en les arts visuals i gràfiques. Ja sigui pels seus motiongraphics i animacions de stop motion o per les seves il·lustracions per la premsa, la publicitat i l’editorial, sempre ha incentivat al joc i al simbolisme amb colors, materials i objectes.

A més, manté una connexió amb la performance participant amb creacions visuals en viu per esdeveniments i espectacles. Ha pres part en diferents exposicions col·lectives i ha viatjat per tot Espanya amb diferents actuacions. A més, Patossa ha guanyat el Premi Junceda 2021 en la categoria de Publicitat per la campanya gràfica creada per a la Temporada 20/21 del Teatro Escalante.

Categoria
Arts visuals
Contacta amb l'artista:
patossa@patossa.com

Articles relacionats

Nascuda a Foios, un poblet de València, va estudiar Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i Drama a l’Escalante Centre Teatral de la mateixa ciutat.