Art visual

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Patrícia Barrachina, sota el nom artístic de Patossa, naix a València l’any 1979. L’artista visual va estudiar Fine Arts a la Universitat Politècnica de València i també Drama a l’Escalante Centre Teatral.
Treballa com a dissenyador gràfic i des de fa uns anys s’ha submergit en el collage, fent-lo el seu principal motor artístic i creatiu. L’artista sent aquesta disciplina com una forma d’expressió on papers i objectes adopten un nou significat vital.
En el seu blog es pot veure algunes de les seves obres i òptiques atrevides com ‘Punto de encuentro’, ‘Marcando estilo’ o ‘El tocador’, entre altres creacions.
La seva obra està fermament lligada al dibuix com una eina de bel·ligerància. La tècnica del grafit i el retolador es vinculen per tal de reflexionar sobre la vida quotidiana al voltant del realisme capital i l’entorn rural.
Lucie Wahl és cineasta i artista de Belles Arts a París. Ha estudiat a l’Akademie der Bildende Künste Wien i ha exposat en diferents espais internacionals.
L’artista va iniciar-se al món de la fotografia als Tallers de Fotografia del Churchill College de la Cambridge University l’any 1977 i va obrir el seu estudi professional !8×24 l’any 1978 a Sarrià, on encara treballa.