Rosa Feliu

Llicenciada en Història Contemporània, Rosa Feliu és una amant de la fotografia. Ha fet nombrosos viatges que l’han portada a capturar moments inesperats. L’artista va iniciar-se al món de la fotografia als Tallers de Fotografia del Churchill College de la Cambridge University l’any 1977 i va obrir el seu estudi professional !8×24 l’any 1978 a Sarrià, on encara treballa.

Un bròquil o un mosaic modernista poden ser matèries igualment perfectes, a través d’una imatge justa que les fa abstractes

Alterna les composicions personals i els encàrrecs públics d’arquitectura, interiorisme i moda, gran format o retrat personal i li encanta jugar amb els blancs i les ombres, els reflexos i la geometria dels colors. En l’àmbit laboral, ha treballat per l’Arxiu Fotogràfic dels Museus de Barcelona des del 1991 fins al 1996 i per revistes d’arquitectura i interiorisme com ara Quaderns d’Arquitectura, Ianus, Arquitectura bis, UR, El Croquis, ON, Nuevo Estilo, El Mueble, Casa Viva, El País i La Vanguardia.

Per altra banda, ha exposat les seves obres en centres com l’Escola d’Arquitectura, l’Espai La Rosa de Martínez, la Galeria Pep Not a Mallorca o l’Escola Industrial de Barcelona, entre d’altres.

Contacta amb l'artista:
estudi@rosafeliu.com