Fotografia

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
La seva pràctica gira al voltant de preguntes sobre com habitem i ens relacionem amb el món i els ecosistemes que ens envolten, repensar des d’allò quotidià per obrir preguntes, deixar lloc al dubte.
Des del 1988 que forma part de l’equip docent de l’escola IDEP, dirigint i impartint el curs d’especialització en el tractament digital de la imatge i els tallers de tècniques del segle XIX i de tècniques alternatives.
L’artista va iniciar-se al món de la fotografia als Tallers de Fotografia del Churchill College de la Cambridge University l’any 1977 i va obrir el seu estudi professional !8×24 l’any 1978 a Sarrià, on encara treballa.
És fotògrafa, artista i directora de fotografia. Ha estudiat cinema i fotografia a la Universitat de Barcelona i més tard va estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.
És cap d’estudis de l’àrea de Disseny Gràfic i Digital d’Idep Barcelona, on també dirigeix el postgrau en Disseny Gràfic. Així mateix, és fundador i director creatiu a Palouzié Studio i cofundador de Coocció, la incubadora gastronòmica de Barcelona.