Marilén Ribot

Marilén Ribot és una artista multidisciplinària formada entre tres escoles: Carampa, Cirkuspiloterna i Doch. Algunes de les seves especialitats són la corda volant, el trapezi volant, el trapezi-dansa, el cèrcol aeri, la roda Cyr i l’equilibri sobre ampolles. Compagina les tècniques de circ amb la interpretació teatral i la dansa. És fundadora de la seva pròpia companyia, Atempo Circ, amb més de 10 anys d’experiència i amb un llarg recorregut a Europa, Corea i Groenlàndia. És cofundadora de la companyia Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. i col·labora amb altres companyies com The Hole2, Circ Cric, Circo Wonderland, Krystallpalast Varieté o Cirkus Cirkör.

Afrontant i superant les adversitats ens tornem més fortes. Crec que el circ, conjuntament amb la dansa i el teatre, té una gran potencialitat per poder explicar-ho, a través del cos però també de la poesia visual

Contacta amb l'artista:
ciamarilenribot@gmail.com

Articles relacionats

El nom Mariantònia Oliver fa dècades que s’associa a la convicció ferma d’activisme i l’exercici del moviment conscient. Com a coreògrafa i pedagoga, ha anat dibuixant una trajectòria vital plena de creacions. Oliver entén la dansa de manera holística, exercint-la per observar la realitat des de diferents angles.