Marilén Ribot

Formada entre les escoles Carampa, Cirkuspiloterna i Doch esdevé una artista multidisciplinar. Algunes de les seves especialitats són corda volant, trapezi volant, dansa trapezi, cèrcol aeri, roda cyr i equilibri sobre ampolles. Compagina les tècniques de circ amb interpretació teatral i dansa. És fundadora de la seva pròpia companyia Atempo Circ amb més de 10 anys d’experiència i amb un llarg recorregut a Europa, Corea i Groenlandia. És cofundadora de la companyia Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. Col·labora amb altres companyies com The Hole2, Circ Cric, Circo Wonderland, Krystallpalast Variete o Cirkus Cirkör.

Afrontant i superant les adversitats, ens tornam més fortes. Crec que el circ té una gran potencialitat per poder explicar-ho a través del cos, conjuntament amb la dansa i el teatre amb tota la seva poesia visual.

ciamarilenribot@gmail.com

Articles relacionats

El nom Mariantònia Oliver fa dècades que s’associa a la convicció ferma d’activisme i l’exercici del moviment conscient. Com a coreògrafa i pedagoga, ha anat dibuixant una trajectòria vital plena de creacions. Oliver entén la dansa de manera holística, exercint-la per observar la realitat des de diferents angles.
Contacta directament amb l'artista