Lola Montserrat

La barcelonina Lola Montserrat és llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i va practicar la medicina fins a l’any 1988, quan va reencaminar la seva vida professional cap a la imatge fotogràfica. Va cursar un Màster en Infografia Mediàtica i ha fet diversos cursos i tallers de fotografia.

Des del 1988 que forma part de l’equip docent de l’escola IDEP, dirigint i impartint el curs d’especialització en el tractament digital de la imatge i els tallers de tècniques del segle XIX i de tècniques alternatives. Per altra banda, també ha fet seminaris al Curs de Fotografia General i ha col·laborat amb la Fundació La Caixa impartint cursos de Fotografia Digital a Barcelona i a Palma de Mallorca, i amb l’escola CEV, el curs de Postproducció Fotogràfica i al Màster Universitari en Fotografia, Art i Tècnica de la Universitat Politècnica de València.

Algunes de les seves exposicions són Ànima 2.0: Investigación y Coleccionismo al Festival Revela-T de Vilassar de Dalt l’any 2015 i Frágiles l’any 2012 al Centre Cívic Casa Golferich de Barcelona.

Contacta amb l'artista:
lolamontserrat@gmail.com