Cinema

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Pol Merchan és cineasta, escriptor i programador de cinema. La seva obra reconfigura i ofereix noves maneres d’entendre la complexitat del gènere i la identitat.
Alba Cros Pellisé (Puigverd de Lleida, 1991) és directora de cinema i guionista. Amb només 33 anys, els seus films han estat premiats i nominats en diverses ocasions.
Flóra Anna Buda és una directora de cinema i animadora hongaresa que actualment resideix a París. La seva carrera s’ha forjat a través de la creació de curtmetratges amb reconeixements internacionals.
Animador i director que utilitza les temàtiques recurrents en la mitologia i els contes de fades per indagar en els arquetips de la condició humana i les lluites internes entre la raó i els impulsos subconscients.
Dean Hamer és un genetista, autor i cineasta nord-americà reconegut per la seva destacada tasca en la investigació sobre el paper de la genètica en l’orientació sexual.
Wilson, originari d’Oil City, Pensilvània, es va submergir en el món del cinema després d’una trajectòria dedicada als drets humans i el voluntariat a l’Àfrica occidental.
Yegane Moghaddam és una artista i animadora originària de l’Iran, l’obra de la qual es caracteritza per la passió per la natura, la cultura i la realitat. 
Daria Kashcheeva, nascuda l’any 1986, és una animadora txeca originària del Tadjikistan.
Isabel Herguera, originària de Sant Sebastià, és una destacada artista visual, directora i productora d’animació espanyola.
Barry J. C. Purves és un animador, director i guionista anglès, i ha estat reconegut pel seu treball en cinema i televisió d’animació de titelles.
El seu univers creatiu explora la fotografia des d’una mirada intimista i curiosa. Això es pot veure a la sèrie fotogràfica de Fantasy o per exemple a People, on juga amb els clarobscurs.
Nascuda l’any 1990 a Bialystok (Polònia), la directora de cinema i guionista ha estudiat a la Universitat de Varsòvia i va començar a treballar en diferents teatres polonesos de renom.