Collage analògic

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Dissenyador gràfic de Terrassa que a través de l’art del collage ha engendrat el seu projecte més personal i artístic.
Dissenyadora gràfica i il·lustradora nascuda a Buenos Aires, Argentina, però amb residència a Madrid des de fa vint anys. Utilitza el collage per a explorar el seu món intern i discórrer de com creu que succeeixen les coses.
Dissenyador gràfic per deformació i ‘collagero’ per ensopegada i vocació. Es va enamorar per primera vegada del collage el 1997, de vista a una exposició de Sean Mackaoui. Tot i així, no es va atrevir a agafar unes estisores fins passats més de 15 anys.
Il·lustrador i dissenyador gràfic freelance. Els seus treballs han estat publicats en blocs i publicacions internacionals d’art contemporani com Cultura Inquieta, Boek Visual, MombóArt Magazine o Creative Boom, a més d’haver participat en exposicions col·lectives en diferents països com el Regne Unit, Itàlia i Rússia, entre d’altres.
El collage és el mitjà artístic que utilitza Rebeka Elizegi per les seves peces de petit, mitjà i gran format, aplicant sempre la tècnica del collage manual clàssic a partir de l’exploració de materials diversos. A partir de fragments de la realitat -que ella mateixa reestructura- dona força i sentit al seu motiu transgressor.