Grup Transversal

Grup Transversal és una empresa especialitzada en museografia i gestió cultural fundada amb l’objectiu de crear experiències memorables i transformadores. Amb més de vint anys d’experiència, han desenvolupat una metodologia de 360° que abasta des de la concepció i la producció fins a la gestió i comercialització de projectes d’èxit.

El seu equip es dedica a concebre espais immersius i suggestius, on la tecnologia i la interactivitat són eines clau amb l’objectiu principal d’oferir una experiència viva i impactant. El seu enfocament innovador i creatiu els ha permès treballar en una àmplia varietat de projectes, incloent-hi museus, centres d’interpretació, monuments i exposicions temporals.

Entre els seus projectes més destacats hi ha col·laboracions amb institucions de renom i la creació d’espais que conviden els visitants a viure experiències profundes i úniques. La força de les seves idees i l’impacte de les seves emocions són els pilars que sustenten cadascun dels seus treballs.

Contacta amb l'artista:
info@gruptransversal.com

Articles relacionats

Després de tres anys, aquesta cooperativa editorial lleidatana consolida la seva permanència en les prestatgeries de quioscos i llibreries arreu dels Països Catalans.
Estàs preparat per endinsar-te al Metavers? Explora les possibilitats artístiques i els reptes d’aquests entorns virtuals amb el nou número de Mangrana i descobreix com estan transformant l’art i la cultura.