Maria Picassó i Piquer

Maria Picassó i Piquer és una reconeguda il·lustradora catalana. Es va llicenciar en arquitectura, però aviat va decidir deixar la feina d’oficina per dedicar-se a temps complet a la seva veritable passió: la il·lustració. Aquesta transició li va permetre combinar la seva formació en arquitectura i disseny amb el seu amor per observar i captar cares humanes, destil·lant-les fins a la seva essència més reconeixible.

És coneguda pel seu estil distintiu, que utilitza formes geomètriques i degradats de color per proporcionar un enfocament audaç i atemporal a qualsevol tema. La seva habilitat per simplificar i capturar l’essència dels seus subjectes ha fet que el seu treball sigui fàcilment reconeixible i altament apreciat en el món de l’art i la il·lustració.

La seva obra abasta una àmplia gamma de camps, incloent-hi il·lustracions editorials, portades, cartells i il·lustracions de marques. El seu enfocament innovador i la capacitat per fusionar elements arquitectònics amb la il·lustració li han permès crear peces que són tant visualment impactants com conceptualment profundes.

Contacta amb l'artista:
hola@mariapicasso.com

Articles relacionats

Després de tres anys, aquesta cooperativa editorial lleidatana consolida la seva permanència en les prestatgeries de quioscos i llibreries arreu dels Països Catalans.
Estàs preparat per endinsar-te al Metavers? Explora les possibilitats artístiques i els reptes d’aquests entorns virtuals amb el nou número de Mangrana i descobreix com estan transformant l’art i la cultura.