Ivan Mata Tamayo

Ivan Mata Tamayo és caricaturista i il·lustrador. L’any 2003 va començar a rebre els primers encàrrecs en premsa per a revistes del grup Prisa, fet que va marcar l’inici d’una carrera prolífica en el món de la il·lustració.

La seva obra es caracteritza per la seva habilitat per capturar l’essència dels subjectes a través de la il·lustració i la caricatura. No només destaca la qualitat tècnica, sinó també la seva capacitat per transmetre emocions i explicar històries a través d’il·lustracions. 

El seu estil distintiu i la seva observació li han valgut nombrosos reconeixements en l’àmbit de la premsa i la il·lustració. Així doncs, ha estat guardonat en múltiples ocasions als premis SNDE, que abasten Espanya, Portugal i Amèrica Llatina, així com als European Newspapers Awards.

Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

Després de tres anys, aquesta cooperativa editorial lleidatana consolida la seva permanència en les prestatgeries de quioscos i llibreries arreu dels Països Catalans.
Estàs preparat per endinsar-te al Metavers? Explora les possibilitats artístiques i els reptes d’aquests entorns virtuals amb el nou número de Mangrana i descobreix com estan transformant l’art i la cultura.