Alba Santacreu

Alba Santacreu

Alba Santacreu és una artista visual lleidatana que ha treballat durant anys com a dissenyadora gràfica i il·lustradora freelance per a diferents agències de publicitat de Barcelona i Madrid. Tot i això, els darrers cinc anys els ha dedicat a desenvolupar i potenciar la seva marca més personal i artística.

Mitjançant un traç ràpid, fresc i genuí, estampa el seu imaginari en paper i llenç, així com en samarretes, bosses i altres peces de roba urbana que poden trobar-se al seu web.

El seu treball més recent ha estat l’exposició conjunta Himiko, amb l’il·lustrador Miki Serramona, més conegut com a Miki Memento; un treball que mostra la seva particular mirada sobre l’art tradicional japonès.

Els personatges que creo formen part del meu imaginari personal, concebut a partir de records i d’anècdotes viscudes al llarg de la vida


Sense títol / PINTURA I AQUAREL·LA

L’obra figura un personatge que trenca amb els estereotips associats al gènere. Allò que fins ara havia estat masculí es torna fàcilment femení i viceversa, la qual cosa genera un nou espai de reflexió amb més punts de connexió entre nosaltres. D’aquesta combinació en resulta una persona completa, que al mateix temps és forta, amorosa i sensible. Tot i que per a mi és evident que el concepte de gènere és una construcció social, aquesta obra parla de canvi.

Contacta amb l'artista:
https://albasantacreu.com/es/contacte/