Alba Sarraute & Les Ofèlies

Companyia de circ experimental. Alba Sarraute és una artista de circ catalana amb una llarga i àmplia trajectòria professional tant com a intèrpret com a creadora, en concret d’espectacles en solitari. (“Seriosamente tragicomèdia”, “L’espectacle del vol, la fragilitat de la calma”, “Mirando a Yukali”, “Soy la otra (La Diva)”.

En quant al seu treball en grup, ha dirigit espectacles com “La femme de Trop” de Marcel et ses drôles de femmes o “La Tempesta de Shakespeare” amb el col·lectiu Cronopis.

És treballant com a intèrpret amb Andrès Lima a Madrid, o Giorgio Barberio Corsetti a Roma on l’Alba  troba el llenguatge teatral i de circ amb el que vol treballar i al qual vol dirigir la seva companyia. 

El seu objectiu: formar una companyia pròpia per treballar les dramatúrgies clàssiques des del circ. Vol descobrir com amb el cos també es poden compartir i explicar històries tràgiques o còmiques sense la necessitat d’utilitzar el text. Els personatges i les situacions límit que viuen seran el seu punt de partida.

camaleonicaprod@gmail.com

Articles relacionats

Després que la covid-19 impedís l’edició del 2020, enguany l’organització de Fira Tàrrega ha dut a terme una feina admirable habitant i habilitant nous espais per a la distribució dels espectacles. Es (re)inicia, així, aquesta insòlita edició que té lloc durant quatre dies consecutius en un renovat espai-temps.
Contacta directament amb l'artista