Alba Sarraute & Les Ofèlies

Alba Sarraute & Les Ofèlies és una companyia de circ experimental creada per Alba Sarraute. La fundadora és una artista de circ catalana amb una llarga i àmplia trajectòria professional tant com a intèrpret com a creadora, en concret, d’espectacles en solitari com Seriosamente tragicomedia, L’espectacle del vol, La fragilitat de la calma, Mirando a Yukali i Soy la otra (La Diva).

Pel que fa al seu treball en grup, ha dirigit espectacles com La femme de Trop de Marcel et ses drôles de femmes o La Tempesta de Shakespeare amb el col·lectiu Cronopis. Actualment, Sarraute treballa com a intèrpret amb Andrés Lima a Madrid, o Giorgio Barberio Corsetti a Roma, on explora i s’identifica amb el llenguatge teatral i de circ que vol treballar i amb el qual vol dirigir la seva companyia. 

L’objectiu que persegueix l’acròbata catalana és formar una companyia pròpia per treballar les dramatúrgies clàssiques des del circ on els personatges i les situacions límit viscudes seran el punt de partida. Perquè una de les intencions de l’artista és descobrir com amb el cos també es poden compartir i explicar històries tràgiques o còmiques sense la necessitat d’utilitzar el text.

Contacta amb l'artista:
camaleonicaprod@gmail.com

Articles relacionats

Després que la covid-19 impedís l’edició del 2020, enguany l’organització de Fira Tàrrega ha dut a terme una feina admirable habitant i habilitant nous espais per a la distribució dels espectacles.