Albert González Farran

Albert González Farran és periodista multimèdia amb més de vint anys d’experiència. Viu a Arbeca (Lleida) i col·labora com a redactor i fotògraf per a diversos mitjans (Segre, Ara, Nació i Som Garrigues, entre d’altres) i agències de comunicació.

Abans va residir a Nairobi (Kenya), cobrint l’Est d’Àfrica i durant dos anys (2015-2017) va estar treballant al Sudan del Sud per a l’Agència Francesa de Premsa (AFP), mitjans internacionals (The Washington Post, El País, Irin News) i organitzacions humanitàries, com Creu Roja Internacional, Metges sense Fronteres, UNICEF, Save The Children i FAO. Prèviament va produir també documentals multimèdia sobre migracions a Egipte i a la regió mediterrània. Així mateix, ha estat fotògraf a les missions de pau de l’ONU a Libèria (2018), Afganistan (2015) i Darfur (2004-2009). Prèviament, va treballar per a mitjans a Lleida, Perú i Irlanda, a més de realitzar dos projectes personals a Bòsnia i Etiòpia.

Llicenciat en Filologia Catalana, té un Màster en Fotoperiodisme i Fotografia Documental impartit per la Universitat de les Arts de Londres (2013) i un postgrau en Comunicació per al Desenvolupament de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2005).

Albert González Farran Darfur (Sudan) NACIONS UNIDES
Categoria
Fotografia
Contacta amb l'artista:
albert@albertgonzalez.net