Enric Verdaguer (Henrio)

Enric Verdaguer és un jove cantant i compositor d’Igualada amb gran talent i passió per la música. El seu primer treball, Moonstruck, es va publicar l’any 2015 i el componen dotze temes que se submergeixen en el gènere pop.

Entre els projectes musicals de Verdaguer també trobem la seva veu enregistrada en el treball de Perifèria, de la reconeguda artista Clara Peya. L’últim àlbum que ha tret a la llum és el seu nou treball musical En algún lugar, a veces, i ha col·laborat amb Alba Careta, amb qui es va unir per interpretar Udolç, el tercer disc del Càntut, centrat en les cançons de bressol principalment recollides a l’arxiu del projecte. Una proposta onírica que vol recuperar les cançons cantades en els moments més tendres de la criança, que han passat de generació en generació, amb l’objectiu de fer dormir els infants.

Categoria
Música
Contacta amb l'artista:
henriomusic@gmail.com

Articles relacionats

Amb la música tradicional com a protagonista, la setena edició del Festival Càntut ofereix una proposta musical i educativa per a totes les edats, amb concerts, sopars i àpats populars, exposicions itinerants, tallers i molt més.