Mangrana8

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Zamora defineix la seva obra com un estudi sobre la vida i els seus processos abordat des de la pràctica, precisament, del dibuix i l’animació expandits en el diàleg.
De forma paradoxal, Nkanga treu a la llum les memòries i els impactes històrics provocats per l’home i la naturalesa.
Enric Verdaguer és un jove cantant i compositor d’Igualada amb gran talent i passió per la música. El seu primer treball Moonstruck va ser publicat l’any 2015 i està composat de dotze temes que se submergeixen en el gènere pop
Va tornar a Catalunya amb el Màster en Trompeta Jazz del prestigiós Conservatorium van Àmsterdam després d’haver passat pel Koninklijk Conservatorium de l’Haia i l’ESMuC de Barcelona.
Tant en les seves instal·lacions com en els objectes escultòrics o escenografies, incorpora i experimenta amb les nocions de la construcció, la presentació i la representació.
La seva obra es caracteritza per una pluralitat de tècniques i mitjans que ha adquirit a través del cinema, el so, el dibuix, els collages calidoscòpics, la fotografia, l’escultura i els jardins.
La seva pràctica rau a investigar l’escultura com a procediment i com a programa a través de diversos mitjans artístics.
L’artista estatunidenca Nancy Holt, coneguda pels seus treballs d’escultura pública, instal·lació i Land Art va néixer a Massachusetts i va morir a Nova York l’any 2014.