Música

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Un cantautor del silenci, Raimon, nascut a Xàtiva l’any 1940, porta un llegat al darrere de música de resiliència en temps de dictadura i en català en temps convulsos.
Zamora defineix la seva obra com un estudi sobre la vida i els seus processos abordat des de la pràctica, precisament, del dibuix i l’animació expandits en el diàleg.
Enric Verdaguer és un jove cantant i compositor d’Igualada amb gran talent i passió per la música. El seu primer treball Moonstruck va ser publicat l’any 2015 i està composat de dotze temes que se submergeixen en el gènere pop
Va tornar a Catalunya amb el Màster en Trompeta Jazz del prestigiós Conservatorium van Àmsterdam després d’haver passat pel Koninklijk Conservatorium de l’Haia i l’ESMuC de Barcelona.
La música per a Paredes és un lloc d’inspiració constant, és intensitat i confrontació, tranquil·litat i concentració. Com la pintura, la dansa i totes les altres disciplines artístiques, la música li desperta una certa curiositat per ser una font d’expressió inesgotable.
Nascut a Benissanó, és director cinematogràfic, guionista, creador escènic, músic i productor que centra el seu projecte artístic en la creació d’un relat mediterrani contemporani.
Prozak Soup és un grup valencià liderat pel cantant Joan Palomares. La formació musical es mou entre les aigües del milenialcore, l’electroanime i la psicomàquina.
Actualment, és compositor i vocalista del grup Prozak Soup i imparteix classes de sociologia a la Universitat Jaume I i a la Universitat de València.
Ingold escriu i crea càpsules audiovisuals de comèdia a través de les quals he treballat en vídeo campanyes com la de l’Associació d’Il·lustradors de Catalunya o l’actual campanya d’Emergències 112 de Balears, Històries del 112.
La formació musical valenciana presenta l’any 2014 Imbècil, el seu primer àlbum amb propostes sonores innovadores, ja que combinen elements del post-hardcore, l’electro i el hip-hop.
(Barcelona, 14 de maig del 1967) és un compositor i cantant català. Va començar cantant en castellà amb el grup Regreso a las minas, amb qui va publicar un disc. Ben aviat, però, va començar la seva carrera en solitari, i va començar a editar discos, en castellà, per la Warner Music.
Una de les veus més admirades del panorama recent de Catalunya. Formada als camps de la traducció, les arts escèniques, l’antropologia i el cant, desenvolupa el seu treball musical a partir de l’experimentació apassionada amb arxius i fonoteques digitalitzades d’enregistraments de camp.