Gerard Mas

Gerard Mas és un escultor que ​​ha forjat la seva carrera artística a partir dels seus inicis com a restaurador. La seva obra es distingeix per un ús del llenguatge figuratiu i realista, aparentment tradicional, però tenyit d’ironia i poesia visual.

En la seva obra trobem una àmplia gamma de tècniques, entre les quals s’inclou el tallat en pedra, fusta, resina policromada, ceràmica i bronze, cadascuna adaptada a les necessitats de les seves creacions individuals. A través d’aquests mitjans, explora els temps passats de la història de l’art i els dota d’una perspectiva contemporània, tot buscant la dissonància, els dubtes i el diàleg amb l’espectador.

En el seu univers artístic, dona vida a dames imaginàries del Renaixement, escultures clàssiques impossibles i animals domèstics divinitzats, entre altres temes. L’obra es caracteritza per la seva capacitat per fusionar el llegat de l’art antic, en què destaca l’art egipci, amb la sensibilitat i la mirada crítica de l’era moderna, de manera que es genera un diàleg entre el passat i el present en cadascuna de les seves creacions.

Categoria
Escultura
Contacta amb l'artista:
info@gerardmas.com

Articles relacionats

El temps transcorregut fins ara ha organitzat les societats en unitats estereotipades, amb la qual cosa la brúixola cognitiva de les persones s’ha desenvolupat segons aquestes. Però qui som realment?