Escultura

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Mateo Maté és un artista interdisciplinari espanyol que centra la seva obra en l’art conceptual. Nascut a Madrid l’any 1964, Maté ha exhibit en una àmplia varietat de museus i centres d’art de caràcter internacional.
L’obra de Gerard Mas es caracteritza per la contradicció i posa de manifest els dubtes individuals que compartim com a societat, la contraposició de la cultura amb l’instint.
De forma paradoxal, Nkanga treu a la llum les memòries i els impactes històrics provocats per l’home i la naturalesa.
La seva obra es caracteritza per una pluralitat de tècniques i mitjans que ha adquirit a través del cinema, el so, el dibuix, els collages calidoscòpics, la fotografia, l’escultura i els jardins.
La seva pràctica rau a investigar l’escultura com a procediment i com a programa a través de diversos mitjans artístics.
S’inicia al món de l’art a la dècada dels 80 a través de l’Estudi d’Art Fita de Girona i continua treballant de manera autodidàctica experimentant amb diferents disciplines artístiques com la performance, el videoart, l’escultura, l’escultura pública, la instal·lació i últimament també amb l’escenografia.
Grup d’art postdigital que explora l’impacte del desenvolupament tecnològic en la condició humana. Conegut per les seves instal·lacions interactives a gran escala, treballen amb una gran varietat de mitjans que inclouen escultura, llum, cinètica, vídeo, impressió i so.