Random International

Random International és un grup d’art postdigital fundat el 2005 que explora l’impacte del desenvolupament tecnològic en la condició humana. Més conegut per les seves instal·lacions interactives a gran escala, el grup treballa a través d’una gran varietat de mitjans que inclouen escultura, llum, cinètica, vídeo, impressió i so.

Dirigit pels fundadors Hannes Koch i Florian Ortkrass, nascuts l’any 1975 a Alemanya, el grup té un estudi a Londres i està format per un equip global de talent complementari. Experimental per naturalesa, la pràctica de Random International està alimentada per la investigació i el descobriment científic. El grup pretén ampliar la qüestió de què és estar viu avui experimentant com ens connectem: amb diferents tipus de vida, amb diferents visions del món i els uns amb els altres.

Contacta amb l'artista:
press@random-international.com

Articles relacionats

Ens submergim entre les bambolines virtuals de Digital Impact, una exposició virtual instal·lada al Disseny Hub Barcelona que es podrà visitar fins al 27 d’agost.
El nou i suggeridor embrió creatiu de la IA combina les últimes tecnologies amb l’enginy, la creativitat i l’atzar, al mateix temps que convida al joc i a l’experimentació artística. En aquest context, neix ‘Digital Impact’, la primera exposició purament digital del país que disposa d’un sentit ple sense dependre d’altres disciplines.