Art

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Amant de la intel·ligència artificial, ha cursat un màster en Economia, Economia d’Empresa Internacional i Estratègia a l’IÉSEG School of Management de França i també Enginyeria comercial i Administració d’empresa.
És una persona motivada amb una mentalitat emprenedora. Ha creat i dirigit un segell de música electrònica durant 6 anys i després, l’any 2017 va fundar Obvious amb dos dels seus millors amics.
Fundat el 2005, és un grup d’art postdigital que explora l’impacte del desenvolupament tecnològic en la condició humana. Més conegut per les seves instal·lacions interactives a gran escala, el grup treballa a través d’una gran varietat de mitjans que inclouen escultura, llum, cinètica, vídeo, impressió i so.
Utilitza la tecnologia com a lent per explorar les tensions i els equilibris entre les forces aparentment oposades: el real i l’artificial, el figuratiu i l’abstracte, el vell i el nou. Construint instal·lacions immersives, sovint en llocs arquitectònics històricament significatius, participa i reimagina la imatge canònica mitjaçant la tecnologia contemporània.
Fotògraf i Enginyer Tècnic Agrícola. Puig va néixer el 20 d’abril de 1965 a Vilanova de la Barca, però és veí de Bellcaire d’Urgell.