Pierre Fautrel

Pierre Fautrel és una persona motivada amb una mentalitat emprenedora. Ha creat i dirigit un segell de música electrònica durant 6 anys i després, l’any 2017 va fundar Obvious amb dos dels seus millors amics.

Sent una forta curiositat per la ciència, ja sigui en les biotecnologies, la intel·ligència artificial, l’astrofísica, etc. Aquesta pulsió li permet convertir idees en projectes impactants. Impulsat per la voluntat de promoure un ús alternatiu de la tecnologia: un ús benèvol i inofensiu, milita per un ús derivat i creatiu de la intel·ligència artificial. A través d’una sèrie d’obres d’art només generades amb intel·ligència artificial, el col·lectiu aconsegueix revelar i millorar la noció de la creativitat en una màquina, .

Les obres de Fautrel i el seu col·lectiu s’han exposat en museus de prestigi com el museu Hermitage i el Museu Nacional de la Xina. El moviment de l’art provocat per la intel·ligència artificial continua desenvolupant-se, fent que la IA sigui més entesa i apreciada arreu. El seu sorprenent viatge i les seves ments creatives han fet que siguin reconeguts per Forbes menors de 30 anys i Time Genius Company.

Tanmateix, Pierre ha fet presentacions i conferències per a moltes empreses i institucions com ADC Festival Hamburg, Ai Challenge Groningen, Echappée Volée, DMEXCO, Vivatech, Maddyness, Presans, Global Auction Summit by Invaluable, Open Innovation Forum Moscow, entre d’altres.

Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

Hugo Caselles-Dupré, Pierre Fautrel i Gauthier Vernier (29 anys tots) van fundar Obvious amb l’objectiu de demostrar que la IA pot fer més que fer circular cotxes sense conductor o transformar la fabricació: també pot ser creativa.