Clara Ingold

Clara Ingold és actriu, música i llicenciada a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears. El 2020 va estrenar Peajes, el seu primer monòleg musical i de comèdia. Al mateix temps, va quedar finalista al 7è Torneig de Dramatúrgia de les Illes amb el seu primer text teatralitzat, La darrera Opció, que es va estrenar al Teatre Principal de Palma el desembre de 2021. Per altra banda, Ingold és cantant i guitarrista a la seva banda Clara Ingold & The Silver Pickles, també ha col·laborat com a intèrpret en muntatges de companyies com a Guia de Supervivència per al desgel de Corcada Teatre; La Impaciència amb He vist balenes; el col·lectiu Set Sibèries amb Una Gavina, en diversos espectacles còmics a Trampa Teatre; a Rinoceront, producció del Teatre Principal de Palma dirigida per Joan Fullana; #Comviure, coproducció del Teatre Principal dirigida per Diego Ingold i Joan Fullana i guanyadora del Premi Ciutat de Palma.

Ingold escriu i crea càpsules audiovisuals de comèdia a través de les quals he treballat en vídeo campanyes com la de l’Associació d’Il·lustradors de Catalunya o l’actual campanya d’Emergències 112 de Balears, Històries del 112.

En l’àmbit audiovisual, també ha participat com a actriu a les sèries d’IB3 Mai neva a Ciutat i Amor de cans. O en curtmetratges com Mi criaturita d’Álvaro Laguna, Glitch de Marcos Cabotá o L’últim aplaudiment d’Ivo Erasmo.

Contacta amb l'artista: