Pep Aymerich

Escultor, performer, vídeo artista i fuster. Pep Aymerich s’inicia al món de l’art a la dècada dels 80 a través de l’Estudi d’Art Fita de Girona i continua treballant de manera autodidàctica experimentant amb diferents disciplines artístiques com la performance, el videoart, l’escultura, l’escultura pública, la instal·lació i últimament també amb l’escenografia.

De la contínua recerca en el reconeixement espiritual de l’ésser humà en resulta una empremta de caràcter introspectiu que és comuna al llarg de la seva obra i trajectòria. El coneixement profund que té de materials com la fusta, la cera i la pedra li donen autoritat per poder posar-los al servei de la creació de l’obra. En totes les seves creacions s’albira una profunda necessitat de transcendència, un qüestionament constant sobre el conflicte de l’home davant la fragilitat de la seva existència.

Des del 1986 ha fet diverses accions i performances a Girona, Barcelona, Madrid, França i Londres. També ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives i, en aquests darrers anys, està treballant en el projecte El jo i l’altre. També ha realitzat  escenografies per a diferents companyies teatrals i de dansa Mal Pelo. Actualment, està desenvolupant Cadira, un projecte on fusiona art i ofici i també El lloc? De ser nosaltres, una acció escènica a partir de la rèplica exacta en fusta del seu cos i del de la seva filla Sira en forma de marionetes articulades.

Contacta amb l'artista:
info@pepaymerich.com