Ivan Forcadell

Iván Forcadell

Ivan Forcadell és un jove artista pictòric d’Alcanar que compta amb un gran nombre d’exposicions a l’esquena i una gran projecció internacional. A través de la transformació dels records i racons d’infantesa, l’obra d’Ivan Forcadell aconsegueix transmetre el que és incòmode per a una majoria. Un art lliure i expressiu que, com ell diu, treballa a la cova, a Alcanar, per arribar arreu.

Mentre taqui o doni volum, tot és vàlid

L’artista és un amant del concepte “sortir de la zona de confort” i de prendre risc. Per a Forcadell, l’art és la seva vida i potser per això fins i tot s’atreveix a reflexionar-hi i a fer unes pinzellades sobre un nou concepte que anomena Pop Brut: “Mentre taqui o doni volum, tot és vàlid.”

Etiquetes
Alcanar
Contacta amb l'artista:
ivan@ivanforcadell.com

Articles relacionats

Sovint, quan es parla d’art contemporani a Tarragona es vol fugir tant del passat romà pel qual hom situa la ciutat al mapa, així com de la cultura popular que situa les festivitats de la ciutat al calendari de les festes majors més importants del país. No obstant això, l’herència d’aquest passat i d’aquesta cultura resulta inevitable.