Juan Pablo Zaramella

Juan Pablo Zaramella és director, animador i il·lustrador que s’aferra a les idees i a la creativitat com a font d’interès. En el llarg de la seva carrera professional, acumula més de 10 curtmetratges i dues sèries de televisió. A més, Zaramella és un referent del món de l’animació d’autor.

Amb el seu curtmetratge Luminaris ha guanyat 324 premis de tot el món, aconseguint l’any 2018 el rècord Guinness al curtmetratge més premiat de la història. També, l’any 2016, presenta un altre curtmetratge, ONIÓN, on conjuga l’acció i tècniques d’animació. Aquell mateix any, dirigeix els 53 episodis de la sèrie El Hombre Más Chiquito del Mundo, una coproducció entre França i Argentina.

L’any 2017, produeix Así Son las Cosas, una sèrie de curtmetratges d’humor, feta amb stop-motion a través d’objectes. Més tard, l’any 2022 estrena el curtmetratge Pasajero, animat amb personatges plans de paper retallat que aborden la comunicació entre les persones, la subjectivitat, els codis socials i com els processem.

Contacta amb l'artista:
contact@zaramella.com.ar

Articles relacionats

Sota el títol LatAm Boom!, la 27a edició d’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, celebrada a la ciutat de Lleida entre els dies 23 i 26 de febrer, es dedica a l’esclat que l’animació llatinoamericana ha viscut en les darreres dècades.