Nil Nebot

Nil Nebot

El barceloní Nil Nebot va entrar a estudiar un grau superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art del Treball l’any 2011, en què va adonar-se que la seva vida hauria d’estar dedicada a l’art.

Actualment, s’ha desplaçat al bosc i ha deixat d’utilitzar el material típic de la pintura per crear art només a partir dels elements naturals. L’artista ha exposat en sales com l’Espai d’Art Francolí, l’espai Bacantoh, l’espai La Interior Bodega amb Desfiguracions, l’Espai de Creació Carme Malaret amb Ferides i autodevoracions, l’espai Boca Nord amb L’art és l’home agregat a la naturalesa, el restaurant Anònims o el NoPlace a Sant Just Desvern.

Contacta amb l'artista:
nil.nebot@nebottorrella.com

Articles relacionats

Viladot va ser un artista multidisciplinari, de ploma inquieta i ment desperta, que va cercar –i trobar– en les lletres i els objectes uns canals únics per comunicar-se. Aquesta figura del segle XX destaca per la seva projecció com a novel·lista, periodista, confeccionador d’objectes i referent indiscutible de la poesia concreta i visual.
Gósol, al vell mig del Parc Natural del Cadí-Moixeró, ha estat el municipi triat per acollir la tercera edició del festival Errant. Itineraris d’art i pensament. Una proposta senzilla de forma –però d’arrel molt profunda– que posa la creació artística al centre i la connecta amb les persones i els territoris perifèrics.