El Bòlit anuncia una convocatòria per a artistes de la ceràmica

Screenshot
Igualada, 2000

El centre d’art contemporani Bòlit, en col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art de Girona, ha anunciat un concurs per a la contractació artística d’un projecte de creació en la tècnica de ceràmica. La convocatòria té l’objectiu de promoure la creació contemporània a la ciutat de Girona a través d’una estada creativa en modalitat d’artista resident durant 29 dies, del 2 al 30 de desembre d’enguany. Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 d’abril a les 14 h.

La persona guanyadora podrà gaudir d’una dotació de 1.150 € i de material per a ceràmica a l’Escola Municipal d’Art fins a un import màxim de 600 €, en la mesura que s’escaigui d’acord amb el projecte presentat i el pressupost acordat. Una persona part del professorat donarà suport i revisarà el procés amb una dedicació d’un màxim de 25 hores setmanals.

L’equip tècnic del centre serà l’encarregat de fer difusió del procés creatiu durant la residència i del resultat final de l’artista. D’altra banda, també s’establirà una relació entre l’artista i la comunitat artística local. A més, l’estada inclou suport, seguiment i acompanyament professional, així com assessorament en el procés creatiu.

El jurat està integrat per la directora del Bòlit, Ingrid Guardiola Sánchez, dos membres del professorat de l’Escola d’Art Municipal, Manel Bayo Rigau i Providència Casals Masferrer, i una tècnica de grau mitjà del Bòlit, Farners Cabra Piris. Consulta’n les bases.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

Aquest mes de maig celebrem el primer aniversari d’Ingrid Guardiola com a directora del Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, un espai dedicat a l’art que es projecta com a centre de recerca, creació, pensament i vida per mitjà de la mediació amb el jovent, artistes, creadores i comissàries locals i dels projectes educatius.
M'interessa patrocinar aquesta secció