Layers of Reality

Layers of Reality és un innovador estudi de creació de continguts de realitat ampliada que es dedica a dissenyar experiències memorables, significatives i transformadores. La seva missió és fer accessibles aquestes experiències a la major quantitat de persones possible, sense importar-ne el nivell de coneixements tecnològics, edat o àmbit social.

El seu propòsit és liderar una nova relació entre la societat i les tecnologies de realitat ampliada. En aquest sentit, s’enfoca en la investigació, creació, producció, exhibició i distribució de continguts rellevants utilitzant tots els suports possibles. D’aquesta manera, Layers of Reality està redefinint la manera com interactuem amb la tecnologia i l’art, creant ponts entre el món digital i l’experiència humana.

Tenen centres a Madrid, València i Barcelona (IDEAL), i aquest últim és un centre de cultura digital únic a Europa que disposa d’un equip tecnològic avançat. Gran part de les instal·lacions estan dedicades a la recerca i l’experimentació de noves narratives immersives, aplicant tecnologies XR (realitat augmentada, virtual i mixta) desenvolupades en col·laboració amb universitats.


Contacta amb l'artista:
hola@layersofreality.com

Articles relacionats

Després de tres anys, aquesta cooperativa editorial lleidatana consolida la seva permanència en les prestatgeries de quioscos i llibreries arreu dels Països Catalans.
Estàs preparat per endinsar-te al Metavers? Explora les possibilitats artístiques i els reptes d’aquests entorns virtuals amb el nou número de Mangrana i descobreix com estan transformant l’art i la cultura.