Actualitat

Categoria
CB Categoria
FiraTàrrega anuncia la convocatòria de Suport a la Creació. Els projectes podran presentar-se fins al 30 de juny.
FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull obren una convocatòria per a la participació en el programa Hivernem, coorganitzat per les dues entitats. Les sol·licituds podran presentar-se fins al 30 de juny.
Amb la trilogia de curtmetratges que ens presenta Pol Merchan a La Panera, aterrem a Berlín, una mena de País de Mai Més, on poder desafiar les categories binàries de gènere. L’exposició podrà visitar-se fins al 26 de maig.
Enguany s’estrena la primera edició del projecte ‘Eixart. Art i Salut’. Vic, Amposta, Mataró i Lleida són els municipis protagonistes. La convocatòria roman oberta fins al 9 de juny.
La Capella dona tret de sortida a la Producció 2025 amb una convocatòria de 17 beques. Els projectes podran presentar-se fins al 30 de maig.
SCAN Tarragona presenta una convocatòria per a la 7a edició de FULL CONTACT, que romandrà oberta fins al 26 de maig i es dirigeix a artistes emergents de la fotografia.
La cinquena edició del cicle d’art compta amb un total de quatre jornades entre maig i agost, la primera el cap de setmana del 4 i el 5 de maig.
‘Antibiografia’ es tracta d’una exposició itinerant que recorrerà diversos centres artístics durant el 2024. S’ha inaugurat recentment al Mèdol. Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, on podrà visitar-se a les Golfes de Casa Canals fins al 26 de maig.
A Cobert ha donat a conèixer la guanyadora de la convocatòria Teixir la Memòria, María Rosa Aránega, qui podrà gaudir d’una residència artística a l’indret de l’espai de pensament crític i creació artística.
La Fundació Guillem Viladot – Lo Pardal llança una convocatòria per a la tercera residència artística Lo Niu. Els projectes podran presentar-se abans del 22 de juny.
Suzanne Valadon proclama el manifest de la dona lliure, el 1923, a través del retrat d’una dona ajaguda, amb una cigarreta a la boca, una brusa de tirants i un pantaló de pijama ratllat. Del 19 d’abril a l’1 de setembre de 2024, aquesta i d’altres obres podran visitar-se al MNAC.
El Festival Sismògraf se celebra enguany des del 18 fins al 21 d’abril. A més, s’ofereix una pròrroga amb Sismodansa per continuar gaudint de la màgia els dies 26, 27 i 30 d’abril.