Aura Roig

És una artista polifacètica, feminista i activista. Les seves disciplines són sobretot la pintura i la joieria i, mitjançant un llenguatge representatiu però no realista, crea imatges sovint simbòliques i punyents amb les quals tracta temàtiques com el cos, la representació de la dona i les identitats de gènere no dissidents, els tabús, els traumes i la sexualitat.

Roig és graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona (2017), en Il·lustració a l’Escola Llotja i en Joieria Artística a l’Escola Massana (2022). El 2015 va estudiar a Massachusetts College of Art and Design de Boston (USA), gràcies a una beca d’intercanvi internacional on s’especialitza en noves tecnologies.

Coneix el món de la joieria al 2017 treballant tècniques tradicionals xilenes en un petit taller del sur d’aquest país, i al 2018 estudia joieria contemporània a El Taller amb l’artista Jaime Díaz. Finalment, s’especialitza en la tècnica dels esmalts al foc sobre metall a l’Escola Massana, on actualment hi treballa de becària.

Categoria
Pintura
Contacta amb l'artista:
auracr3@gmail.com