Cia. InHabitants

De manera espontània, sense una direcció clara i com un espai de joc i de descobriment entre amics i amigues, es crea la companyia de teatre Cia. InHabitants a Lleida l’any 2018. Després de la seva òpera prima Tempo, aquests joves irreverents professionals del teatre ens traslladen al món de Ludere, una metamorfosi del conte de La Caputxeta en clau de gènere, i exploren també nous escenaris a The Party, un projecte d’improvisació; Ellena ‘La Gorda’, i Ulisses 3:3.

El grup lleidatà creat per Sofia Colominas, Marta Mora, Quim Roca, Miquel Rodríguez i Erik Varea del Pino sent una gran passió per crear i explicar històries i s’adona que no vol quedar-se en una anècdota. És per aquest motiu que els joves que el formen ho transformen en el seu projecte de vida. A l’hora de crear noves peces busquen la novetat, el descobriment, la reinvenció, el risc, la delicadesa i l’honestedat.

Contacta amb l'artista:
cia.inhabitants@gmail.com

Articles relacionats

En un esforç per impulsar la intercooperació en l’àmbit de les arts escèniques a Ponent, emergeix Marbi Singulars, un projecte que representa l’evolució del ja consolidat Marbi. Espais de Creació.
Després de la seva òpera prima Tempo, aquests joves irreverents professionals del teatre ens traslladen al món de Ludere, una metamorfosi del conte de La Caputxeta en clau de gènere.