Jaume Amigó Llopart

Jaume Amigo

Fidel a la seva vocació de pintor, Jaume Amigó Llopart ha desenvolupat durant anys un llenguatge característic, personal i vinculat a la natura, la Terra, i a les seves transformacions. A banda de la pintura, ha realitzat múltiples incursions en l’escultura, la ceràmica i el gravat, així com en la dansa i el teatre, amb col·laboracions escenogràfiques. Al final, però, l’artista sempre torna a la pintura, la seva forma d’expressió de referència.

Ha fet exposicions a Barcelona, Amsterdam, Madrid, Chicago, Osaka, Tòquio, Sion (Suïssa), ciutats en què ha treballat a la Galeria dels Àngels (Barcelona), la Michael Dunev Art Projects (Torroella de Montgrí), la Galerie Roger Katwijk (Amsterdam), l’Art Front Gallery i la Broken Gallery (Tòquio), i l’Art Court Gallery (Osaka), entre d’altres. Els seus viatges al Marroc, i sobretot al Japó, han marcat considerablement la seva obra.

Etiquetes
OsakaJapó
Contacta amb l'artista:
jaume@jaumeamigo.com

Articles relacionats

Gósol, al vell mig del Parc Natural del Cadí-Moixeró, ha estat el municipi triat per acollir la tercera edició del festival Errant. Itineraris d’art i pensament. Una proposta senzilla de forma –però d’arrel molt profunda– que posa la creació artística al centre i la connecta amb les persones i els territoris perifèrics.