Jean-Michel Caillebotte

Jean-Michel Caillebotte és escultor, escenògraf, artista visual, dissenyador gràfic i un apassionat de la poesia del moviment. El seu talent per fer tangible la vida l’ha portat a explorar els camps més variats.

Alternativament, al costat de la Compagnie Royal de Luxe, titellaires, urbanistes o d’arquitectes, amb l’ambició de proporcionar al públic, plaer, sensació i sorpresa. El Musée Des Champs Libres, de Rennes, i La Villette de París li van obrir un nou espai per expressar-se, on va exposar al seu torn una obra monumental.

L’any 2016, l’artista belga Hans Op de Beek va confiar en Caillebotte per tal de realitzar la seva obra The Garden of Whispers al claustre de Jacobins a Tolosa. Durant gairebé tretze anys, al costat de Jean-Luc Courcoult, director de la Compagnie Royal de Luxe que li va deixar el toc artístic per a la realització dels seus últims gegants, i Le PHUN que és la companyia de Tolosa que es va impulsar al món del directe. Entre les seves últimes creacions trobem, No Made Land, NiDS, La Motrice, entre altres obres.

Categoria
Escultura
Contacta amb l'artista:
jmcaillebotte@gmail.com

Articles relacionats

El festival nacional de referència de la Garrotxa Sismògraf encén la maquinària per tirar endavant una 15a edició del 13 al 16 d’abril que posa el focus en la natura morta, les interespècies, els minerals i els vegetals. L’exposició Mater de Claudi Casanovas obre la programació del festival.
Olot és la seu del Sismògraf, el festival que detecta el moviment del cos i del planeta. Enrere ha quedat aquell projecte local que s’emmarcava en el dia de la dansa. En la seva 15a edició, floreix convertit en una autèntica celebració de les arts vives híbrides i contemporànies.