Joon

L’artista i il·lustrador Joon Giralt és de Lleida. Va ser un dels principals impulsors de l’Associació Promethea de la ciutat i crea a través de la il·lustració.

Actualment, exposa al Centre d’Art La Panera amb l’obra Petjades plàstiques, amb què qüestiona i posa el focus en l’emergència climàtica i humanitària. D’altra banda, va crear també Egonauta, l’any 2020, que va ser exposada a la cafeteria del Rectorat de la Universitat de Lleida i que se centrava en un viatge introspectiu a través de les obres que més representen l’artista.

En les seves creacions, sempre hi podem observar una mateixa línia estilística amb uns personatges particulars en la majoria de les sèries artístiques que caracteritzen l’artista lleidatà.

Contacta amb l'artista:
joon.giralt@gmail.com

Articles relacionats

Les exposicions es van posar en marxa el 28 d’octubre de 2023 al centre expositiu lleidatà, que enceta l’any amb un seguit d’activitats que mariden l’espai expositor i els debats culturals.
Al bell mig del barri antic de Lleida, a la plaça dels Gramàtics número 10, concretament al subsol del Mercat del Pla, s’obre a la ciutat una associació cultural d’artistes anomenada Promethea. Però, d’on ve aquest nom i què s’hi projecta?