Mariantònia Oliver

Mariantònia Oliver

Coreògrafa, ballarina contemporània, pedagoga i gestora de projectes relacionats amb la dansa, constitueix la seva pròpia companyia el 1989 a Barcelona i és en el 2000 que s’instal·la a Mallorca i emprèn un treball amb fort compromís social.  

A més de la consolidada companyia de dansa contemporània que porta el seu nom, gestiona i dirigeix un centre de creació i un festival anual. Projectes al poble rural de Maria de la Salut, un lloc allunyat dels circuits artístics convencionals d’àmbit europeu . Ambdues iniciatives comparteixen el nom d’EiMa o, el que és el mateix, esma, la capacitat innata que tenim les persones de fer les coses amb seny, cura i encert.
Es tracta d’espais on actualment conflueixen artistes locals, nacionals i internacionals cercant un refugi on poder crear i exposar treballs amb llibertat, allunyant-se de les interferències que su- posen els indrets sobreestimulats.

oficina@mariantoniaoliver.net

Articles relacionats

El nom Mariantònia Oliver fa dècades que s’associa a la convicció ferma d’activisme i l’exercici del moviment conscient. Com a coreògrafa i pedagoga, ha anat dibuixant una trajectòria vital plena de creacions. Oliver entén la dansa de manera holística, exercint-la per observar la realitat des de diferents angles.
Contacta directament amb l'artista