Playmodes

Eduard Frigola, Eduard Llorens, Eloi Maduell, Santi Vilanova i Christy Corda són els cinc integrants de Playmodes, un estudi de recerca audiovisual que treballa amb tecnologies personalitzades de creació pròpia. La barreja entre la creativitat, el programari i la maquinària dona lloc a instal·lacions immersives, màpings de projecció, il·luminació d’edificis, escenografia digital, instruments audiovisuals i disseny sonor.

L’equip de professionals es caracteritza pel seu enfocament innovador, d’atenció al detall i el desig de narrar històries. Són uns amants de l’experimentació amb nous formats, treballar amb eines de codi obert i col·laborar amb persones d’arreu del món per oferir projectes nous, tant en l’espectre artístic com comercial.

Playmodes té un equip apassionat de l’art, la música, la ciència, el codi i la natura, i comparteix aquesta passió impartint conferències i tallers a universitats, escoles o institucions.

Contacta amb l'artista:
info@playmodes.com

Articles relacionats

Per a la gent curiosa i apassionada de l’art contemporani, la ruta comença a la plaça de l’Assumpció de Girona. De forma propera i des de la cura als altres i l’entorn, les Jornades Voltaiques d’enguany ens ofereixen un calidoscopi d’experiències estètiques amb l’objectiu de desenvolupar, impulsar i difondre les arts visuals.