Sander

Sanders

Alexander Aranda, més conegut com a Sander, és un músic de Solsona que recentment ha iniciat la seva carrera musical en solitari. Durant vuit anys havia cantat en grups com Séptimo A i Rastaflaires. Acompanyat de Carles Ratera al baix i de Josep Cordobés a la bateria, Línia de vida és el seu primer disc en solitari.

El projecte també compta amb la col·laboració del poeta pontsicà Jaume Invernon, qui aporta el seu coneixement a través de les lletres, i ha estat possible gràcies al finançament de la beca Llavor, concedida per La Mare Cultural. En general, el disc respira una tonalitat introspectiva i autobiogràfica amb tocs pop-rock i funk.

Categoria
Música
Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

La Mare Cultural és una associació dedicada a impulsar la vida cultural a la regió del Solsonès. Aquest abril, dies 13 i 20, porten a escena l’obra ‘Goig’ i ‘Reimaginant Bach’.
Les mares són arrel, refugi, cures… i des de fa dos anys, a Solsona, n’hi ha una que també gesta, cria, conhorta i fa créixer l’oferta cultural incardinada en el territori. Perquè si a tota mare li dol veure els fills marxar de casa, aquesta malda per retenir-los sense eixalar-los, sinó promocionant-los.