Sònia Alins

Sònia Alins és artista plàstica i il·lustradora. Mitjançant el dibuix i el collage, elaborat amb capes i materials diversos, les seves obres ens traslladen al seu món interior, femení i aquàtic, així mateix a la seva mística particular i única: enllà de l’ull que només mira.

El seu estil està a mig camí entre el Surrealisme i el Romanticisme i la seva narració poètica mostra referències recurrents a la feminitat, el feminisme, la maternitat i la família. L’obra d’Alins incorpora textures amb elements com ara teixits, plomes, llana, paper o plàstic per tal de crear peces amb atmosferes etèries i una delicada representació de la tridimensionalitat.

D’altra banda, l’artista ha estat reconeguda amb distincions internacionals com el Gold Medal New York i el World Illustration Awards, l’any 2021 i també al Salon des Beaux Arts l’any 2017, entre d’altres.

Contacta amb l'artista:
sonia@soniaalins.com

Articles relacionats

Oceànides, la nova exposició individual de l’artista lleidatana Sonia Alins, va presentar-se el dia 21 d’octubre a la galeria d’art contemporani Contemporary by U de Taipei (Taiwan). L’obra, que mostra la faceta més entranyable i experimentada de l’artista, consta de vint-i-sis noves peces.