‘Hivernem’ amb FiraTàrrega. Convocatòria oberta

Vilanova de Bellpuig, 1999

FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull desperten els engranatges de la 4a edició de la convocatòria Hivernem, un programa que pretén fomentar la recerca en l’escriptura de creacions artístiques vinculades a les arts escèniques i a l’espai públic. La iniciativa facilita una mentoria d’experts seleccionats que garanteixen l’excel·lència en l’escriptura, la investigació i la creació, afavorint així l’intercanvi de coneixement i la recerca.

La convocatòria selecciona de forma anual dos projectes, que han de respondre a les necessitats d’Hivernem, tenint en compte l’interès de la idea-concepte en funció; la coherència i la viabilitat de la proposta presentada; l’experiència artística en l’àmbit de la recerca, de la cultura i de la creació de les arts de carrer i/o de l’espai públic; el compromís i l’adhesió en relació amb els valors de perspectiva de gènere, sostenibilitat i accessibilitat de la proposta; la idoneïtat de les fonts en què es basarà la recerca i l’ús de fonts inèdites; i el domini de la llengua catalana parlada i escrita.

Els dos projectes seleccionats opten a una dotació econòmica, a tres residències de treball amb les despeses pagades i amb una mentoria individualitzada per part de professionals de prestigi reconeguts en l’àmbit d’actuació del projecte. Podeu consultar els requisits de la convocatòria aquí.

Guanyadors d’Hivernem 2022

En l’anterior convocatòria es van premiar els projectes d’Alejandro Santaflorentina i Nico Jongen. El primer projecte, Idil·li, integrava la companyia Última, juntament amb Clàudia Barberà i Noemí Costa i tractava d’una investigació per determinar com interaccionen l’espai públic i el món vegetal. I el segon, Incendis, a càrrec de Jongen, investigava al voltant dels incendis en relació amb la ciutadania i l’imaginari col·lectiu.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:
M'interessa patrocinar aquesta secció