Nova convocatòria per al programa Hivernem

Igualada, 2000

FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull obren una convocatòria per a la participació en el programa Hivernem, coorganitzat per les dues entitats. L’objectiu és desenvolupar, de manera individual o en parella, propostes de recerca per a l’escriptura artística en l’àmbit de les arts de carrer. Les sol·licituds podran presentar-se fins al 30 de juny.

Els objectius d’aquest programa són nodrir i potenciar el desenvolupament de processos d’escriptura mitjançant la recerca, l’intercanvi de coneixements i la mentoria d’una selecció de persones expertes. Es busca garantir l’excel·lència en l’escriptura, la investigació i la creació, per tal de contribuir i enriquir el panorama cultural. 

La convocatòria basarà la tria d’artistes en els criteris següents: l’interès del concepte en relació amb l’espai públic i la ciutadania, la coherència i la viabilitat de la proposta, l’experiència artística prèvia en l’àmbit de les arts de carrer i l’espai públic, així com el compromís amb valors com ara la perspectiva de gènere, la sostenibilitat i l’accessibilitat.

Per poder participar en aquesta convocatòria, cal comptar amb experiència prèvia en l’àmbit cultural, dominar el català i el castellà, tenir un compromís amb el pla de desenvolupament del programa i disposició per a presentacions públiques i entregar documentació sobre el procés artístic.

Les persones seleccionades podran executar el seu projecte des de l’1 de gener del 2025 fins al 31 de desembre del mateix any. A més, comptaran amb un suport significatiu a través d’un import econòmic per al desenvolupament de la investigació, assessorament per part d’experts nacionals i internacionals, i diversos processos de residència, tant a escala local com internacional. Si voleu conèixer més informació sobre les bases de la convocatòria, accediu a l’enllaç.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

FiraTàrrega anuncia la convocatòria de Suport a la Creació. Els projectes podran presentar-se fins al 30 de juny.
Enguany, FiraTàrrega ha agafat com a lema crucial d’aquest esdeveniment l’acció de passejar. Però, si ampliem la paraula, podrem veure-hi la universalitat que aquesta preserva.
Enguany el lema principal i l’objectiu amb què s’enfoca FiraTàrrega 2023 és “passejar”, l’acció de deambular en un espai obert, pels carrers de Tàrrega, o tancat, pels espais íntims de la capital de l’Urgell, els pròxims 7, 8, 9 i 10 de setembre.
FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull desperten els engranatges de la 4a edició de la convocatòria ‘Hivernem’.
Després que la covid-19 impedís l’edició del 2020, enguany l’organització de Fira Tàrrega ha dut a terme una feina admirable habitant i habilitant nous espais per a la distribució dels espectacles.
M'interessa patrocinar aquesta secció