FiraTàrrega fa una crida a la convocatòria Suport a la Creació

Igualada, 2000

FiraTàrrega anuncia la convocatòria de Suport a la Creació amb l’objectiu d’impulsar la innovació i el talent emergent de les arts de carrer. Aquesta iniciativa pública escollirà 5 propostes que estiguin en fase de creació i producció. Els projectes podran presentar-se fins al 30 de juny.

La temporalitat del projecte ofereix flexibilitat a les persones participants amb opcions anuals i biennals que s’adapten a diferents ritmes de creació. A més, es dona suport en forma de residències, assaigs oberts i formació, i es cobreixen aspectes artístics, tècnics i de mercat. Aquest acompanyament integral no només impulsa el desenvolupament dels projectes, sinó que també els dota de les eines necessàries per al seu èxit al mercat nacional i internacional.

Un dels pilars fonamentals d’aquest programa és l’enfocament en la col·laboració i la participació activa del públic, de manera que es promou la interacció entre artistes i espectadors, així com la integració de la ciutadania i l’entorn en el procés creatiu. A més, per garantir la qualitat i la viabilitat de les propostes, s’estableixen rigorosos criteris de valoració que abasten tant aspectes artístics com econòmics. 

Pel que fa a les condicions de participació, FiraTàrrega ofereix un suport econòmic de 10.000 € per proposta, així com infraestructures i allotjament durant el període de residència. Tot i això, és important destacar que algunes responsabilitats, com la fitxa tècnica i les despeses de transport, recauen en les companyies participants.

El període d’execució dels projectes varia segons la durada, i s’estén des del setembre de 2024 fins al setembre de 2025 o 2026, en funció de la modalitat seleccionada. Per conèixer més informació sobre les bases de la convocatòria, accediu a l’enllaç. Per anar directament a la pàgina d’inscripció, cliqueu aquí.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull obren una convocatòria per a la participació en el programa Hivernem, coorganitzat per les dues entitats. Les sol·licituds podran presentar-se fins al 30 de juny.
Enguany, FiraTàrrega ha agafat com a lema crucial d’aquest esdeveniment l’acció de passejar. Però, si ampliem la paraula, podrem veure-hi la universalitat que aquesta preserva.
Enguany el lema principal i l’objectiu amb què s’enfoca FiraTàrrega 2023 és “passejar”, l’acció de deambular en un espai obert, pels carrers de Tàrrega, o tancat, pels espais íntims de la capital de l’Urgell, els pròxims 7, 8, 9 i 10 de setembre.
FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull desperten els engranatges de la 4a edició de la convocatòria ‘Hivernem’.
Després que la covid-19 impedís l’edició del 2020, enguany l’organització de Fira Tàrrega ha dut a terme una feina admirable habitant i habilitant nous espais per a la distribució dels espectacles.
M'interessa patrocinar aquesta secció