‘Passegem’ amb FiraTàrrega 2023

Vilanova de Bellpuig, 1999

Enguany el lema principal i l’objectiu amb què s’enfoca FiraTàrrega 2023 és “passejar”, l’acció de deambular en un espai obert, pels carrers de Tàrrega, o tancat, pels espais íntims de la capital de l’Urgell, els pròxims 7, 8, 9 i 10 de setembre. Així doncs, la fira de les arts al carrer de Ponent està llesta per engegar els motors amb 50 propostes que acompanyen una programació viva, diversa i atractiva que pretén enfocar-se des del carrer i pel carrer.

En l’àmbit de l’espai públic, hi ha 29 espectacles d’allò més sorprenents on podrem veure en acció les propostes de Joan Català, Eléctrico 28, Cia. Du’K’To, Big Bouncers, La Casa Oscura, La Veronal, Zum Zum Teatre, La Baldufa, entre d’altres. Per altra banda, els espais no convencionals seran ocupats per la Cia. Atzucac, Cia. Pagans, Companyia de Circ “eia”, Guillem Albà, Marga Socias & Els Mals Endreços, Modo Grosso i Zum-Zum Teatre, mentre els espais de sala s’ompliran amb l’art d’Akira Yoshida & Lali Ayguadé, Butacazero, Cia. Roberto G. Alonso, Comediants – Joan Font, Impulsos, La Dramática Errante, La Trócola, Maria Palma, Oriol Sauleda i Produccions de Ferro.

Però, la fira no acaba aquí, perquè també hi haurà un espai per al podcast Lo que Tàrrega me enseña de la muerte, La Cançó de les Mentides del Grup de Teatre Paranys, Batbatuka, les Nits Moritz amb la música com a protagonista de la nocturnitat i l’exposició Liminal. Entre Màscares.

Per no perdre’t cap d’aquestes propostes i viure al 100% FiraTàrrega, pots comprar ja les teves entrades aquí. Així doncs, anima’t a viatjar i a perdre’t sortosament pels carrers de Tàrrega.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

L’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot i el Festival Sismògraf presenten la Beca Stalkers, adreçada a persones joves d’entre 18 i 25 anys amb interessos culturals.
M'interessa patrocinar aquesta secció