Pensament contemporani

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Viu i treballa a Bilbao. El seu treball té un caràcter eminentment multidisciplinari. La fotografia conviu amb els objectes intervinguts i la instal·lació per explorar els conflictes, tant d’identitat com socials i polítics, de l’individu.
L’eix principal del seu treball són les dones: la història, les lluites per l’emancipació i la igualtat i la construcció cultural de la feminitat.
Treballa principalment amb documental, basant-se en un treball a llarg termini amb el protagonista o el tema. En el seu treball artístic utilitza la fotografia analògica i el collage. Li interessa principalment descriure l’ésser humà a través del seu entorn, arquitectura, hàbits i creacions.
Actualment, es dedica a la fotografia, a la docència i és impulsor de projectes on la imatge és una eina social del pensament. Ha treballat com a professor de desenvolupament de projectes fotogràfics a Blank Paper Escuela Online, València i Castelló.
L’interès inicial per la migració es desenvolupa en el seu treball artístic després d’una llarga experiència i observacions com a migrant d’Europa de l’Est a Europa occidental.