Mangrana, amb la campanya ‘Més fortes que la censura’

Vilanova de Bellpuig, 1999

L’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), amb quaranta anys a l’esquena, impulsa la campanya ‘Més fortes que la censura’, una iniciativa en la qual Mangrana està immersa. La proposta pretén donar suport a les revistes en català després d’haver-se vist amenaçades arran del conflicte polític el passat 12 de juliol, quan cinc publicacions en català de la Biblioteca de Borriana, al País Valencià, van ser censurades per una ordenança de l’Ajuntament del municipi.

Davant d’aquesta situació d’emergència lingüística, cultural i democràtica, l’entitat sense ànim de lucre decideix fer un pas més per convidar a tothom que vulgui donar suport a les publicacions en català a subscriure’s en alguna i, així, generar una campanya de subscripcions massiva, demostrar resistència i fer comunitat entre les revistes catalanes. Per tal de participar en la campanya, pots entrar aquí i triar qualsevol de les revistes que s’hi presenten i que formen part de l’APPEC. Un cop feta la subscripció, s’adscriurà de forma aleatòria un centre educatiu, una associació o una entitat dels Països Catalans, on arribarà una subscripció gratuïta de la revista en qüestió.

Des de Mangrana, ens adherim i donem suport a la campanya ‘Més fortes que la censura’, la qual vol fer un pas més per demostrar l’ímpetu i la força que tenim quan treballem de forma conjunta i ens aliem entre nosaltres. Des de la cooperativa creiem en l’agermanament entre les revistes catalanes com una eina de transformació social i una resistència contra la censura.

D’aquesta manera, volem mostrar el nostre compromís i el de les revistes que ens acompanyen amb la llengua, amb la identitat del nostre poble i per la dignitat dels nostres lectors i lectores que ho fan possible. Pots fer aquest pas de solidaritat i ciutadania tantes vegades com vulguis. A més, cada revista està annexa a un centre amb el qual pugui coincidir bé, a través d’un filtre creat sota consciència perquè la campanya resulti efectiva.

La campanya ‘Més fortes que la censura’ vol fer un pas més per demostrar l’ímpetu i la força que tenim quan treballem de forma conjunta i ens aliem entre nosaltres

Campanya ‘Més fortes que la censura’ © APPEC

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

La censura sempre ha estat sinònim d’emprar la ‘contraevolució’, seu sobre les lleis i les desarticula com si aquestes fossin constituïdes en un paller i volessin a la primera de canvi.
M'interessa patrocinar aquesta secció