Oberta la convocatòria LARVA.04

Vilanova de Bellpuig, 1999

Emergeix a Lleida la IV convocatòria LARVA. BIENNAL D’ARTS PLÀSTIQUES I VISUALS, impulsada per l’Institut d’Estudis Ilerdencs per potenciar l’art plàstic dels nous talents de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran. La convocatòria pretén ser un trampolí per a les noves generacions poc consolidades i, així, impulsar les noves creativitats. La iniciativa artística es va obrir el dia 3 de juliol i les persones interessades podran presentar les seves obres fins al 31 d’agost a les 22.00 hores. Per tal de poder-hi participar us podeu inscriure al següent formulari. Abans, però, podeu consultar-ne les bases.

El concurs ofereix poder formar part d’una exposició col·lectiva amb catàleg a La Gòtika de l’IEI, que estarà oberta al públic del 22 de desembre del 2023 al 3 de març del 2024, a més d’optar al Premi de la Biennal. Aquest últim consisteix en la producció d’una exposició individual a la sala citada anteriorment, també amb l’edició del catàleg corresponent i un pagament dels honoraris a l’artista seleccionat per part de l’entitat organitzadora.

Per altra banda, la mostra de la persona guanyadora podrà itinerar a les capitals de comarca que hi tinguin interès i opta a promoure’s en altres indrets del país a través d’intercanvis culturals. La guanyadora de l’anterior edició va ser l’artista del Trash Art i fotògrafa Núria Roselló –present a la publicació número 5 de la revista Mangrana–, la qual va presentar Terrain vague, un recorregut fotogràfic pels abocadors il·legals de Lleida que explora conceptes com la intimitat, la llar, l’abandonament o l’abjecció. Per a més informació, podeu visitar el perfil de l’artista guanyadora de la tercera edició.

El jurat d’aquesta quarta edició està format pel director de l’IEI, Joan Talarn; l’artista i conseller del Departament d’Arts de l’IEI Secretari del jurat, Joanpere Massana; la directora de Projectes Externs de la Fundació Vila Casas, Natàlia Chocarro; l’artista visual, gestora cultural i docent Nora Ancarola; el director de Mèdol, Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, Vicent Fibla, i el responsable d’exposicions de l’IEI, Anselm Ros.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Artistes relacionats

Articles relacionats

La sala expositiva La Gòtika de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acull des del 22 de desembre i fins al 26 de febrer l’exposició col·lectiva de LARVA. 04.
M'interessa patrocinar aquesta secció