Open Call ‘Cuando la Naturaleza Escribe’

Igualada, 2000

La residència de creació col·lectiva Can Serrat, que es durà a terme del 13 de gener al 24 de febrer del 2025, busca sensibilitzar els participants amb el paisatge que envolta Can Serrat i visibilitzar aquest espai a través de diferents disciplines artístiques. A més, es planteja com una invitació a reflexionar sobre els conceptes d’autoria, col·laboració i creació mitjançant l’experimentació col·lectiva.

Aquest programa forma part del projecte d’investigació de la residència guió baix i Cajón de Sastre a Colòmbia, així com de Can Serrat a Catalunya. Durant sis setmanes, els participants seleccionats contribuiran a la reflexió sobre un projecte col·lectiu, amb un format, un calendari i un resultat que desenvoluparan conjuntament.

Les dates del període per optar-hi són del 12 de febrer al 12 de març del 2024, amb la publicació de resultats prevista per a l’abril d’aquest mateix any. El jurat seleccionarà 20 propostes per formar part del programa, que ofereix opcions d’allotjament i àpats, amb diferents preus i disponibilitat, així com la possibilitat d’accedir a un estudi compartit.

Les persones que vulguin participar en la selecció han de completar un formulari en línia i presentar un fitxer PDF que inclogui una declaració d’escriptor/artista, un breu vídeo o una sèrie d’imatges de la seva feina i una descripció d’una dinàmica col·laborativa que els sigui interessant.

Els residents seleccionats hauran d’acceptar els termes de la convocatòria, confirmar la seva disponibilitat per a les dates proposades i participar en les activitats organitzades durant la residència. A més, es comprometen a prendre part en la materialització de l’experiència en finalitzar la residència, per la qual cosa han d’autoritzar l’ús de documentació amb finalitats divulgatives.

El jurat, compost per experts com Sarah Goodchild, Paola Caballero Daza i Catalina Vargas Tovar, seleccionarà els participants d’acord amb criteris com la qualitat, l’originalitat, l’experiència en processos col·lectius i la rellevància del treball.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

Can Serrat convoca una residència primaveral per acollir artistes de l’àmbit literari i multidisciplinari des del maig fins a l’agost de l’any 2025.
La residència internacional d’art Can Serrat, ubicada a Cal Tor de Mussa i l’espai de creació i residència artística Entorns del Bruc impulsen una nova edició de la seva convocatòria per tal de seleccionar un projecte artístic contemporani en la disciplina de les arts visuals.
Graduada en Belles Arts a la UB i Màster d’Arts Visuals per la Kask School of Arts de Bèlgica, l’artista Paula Puiggròs ha mostrat la seva obra en diferents festivals i exposicions de Catalunya, Bèlgica i Itàlia.
M'interessa patrocinar aquesta secció