Can Serrat convoca una residència de primavera

Screenshot
Igualada, 2000

Can Serrat convoca una residència primaveral per acollir artistes de l’àmbit literari i multidisciplinari des del maig fins a l’agost de l’any 2025. Les candidatures poden presentar-se fins a l’1 de maig, i els resultats seran públics el mes de juny. A través de trobades individuals i col·lectives, així com una xarxa cultural professional extensa, Can Serrat ofereix assessorament i acompanyament durant tot el procés creatiu.

L’originalitat i la rellevància amb l’entorn són aspectes fonamentals per a la selecció de les persones participants. Aquesta convocatòria ofereix una beca completa i trenta beques parcials. La completa ofereix allotjament, accés als espais d’estudi compartits i diverses comoditats, com aliments bàsics i sopars comunitaris setmanals. A més, es proporcionarà un suport financer per als viatges relacionats amb visites organitzades per a l’exploració del territori local.

Per a artistes que tinguin interès en una beca parcial, s’ofereixen tres alternatives: habitació compartida, habitació privada o només espai d’estudi. Cadascuna d’aquestes opcions ve acompanyada de beneficis específics i la possibilitat d’una estada mínima d’un mes.

El jurat encarregat de seleccionar qui hi participarà inclou destacades personalitats de l’àmbit literari i artístic, com Eliana Tomassini, Erica Eisen i Sophie Blais, entre d’altres. Les persones interessades a optar-hi poden enviar la sol·licitud a través d’un formulari al seu web.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

El centre d’art contemporani Entorns fa pública la convocatòria ‘Efectes Silvestres’, una iniciativa que ofereix una beca d’una durada d’un mes i uns honoraris de 1.000€ per establir projectes vinculats amb l’entorn local del centre.
La Residència d’Escriptura Contemporània g_b i l’editorial independent Cajón de Sastre s’uneixen una vegada més per presentar ‘Cuando la Naturaleza Escribe’, un projecte de creació col·lectiva.
La residència internacional d’art Can Serrat, ubicada a Cal Tor de Mussa i l’espai de creació i residència artística Entorns del Bruc impulsen una nova edició de la seva convocatòria per tal de seleccionar un projecte artístic contemporani en la disciplina de les arts visuals.
Graduada en Belles Arts a la UB i Màster d’Arts Visuals per la Kask School of Arts de Bèlgica, l’artista Paula Puiggròs ha mostrat la seva obra en diferents festivals i exposicions de Catalunya, Bèlgica i Itàlia.
M'interessa patrocinar aquesta secció